jättemycket åt helvete med svenska

Är fortfarande inte klar fast jag borde ha varit det för 6h sen. Men jag kunde inte lämna in något med mitt namn på utan att skämmas vid det laget så jag gör ett nytt försök imorgon. Dock så svamlar jag ju bara här vid datorn. Jag är ingen poet, det säger jag då. Så skriva en lärodikt är ju helt åt helvete för mig. Har verkligen lust att slänga hela svenskahäftet i soporna. Men det ska jag inte. Jag ska lämna in ett halvdåligt hemprov och hoppas att hon fattar och tar hänsyn till att jag iaf vill ha mvg även om det inte märks så mycket på uppgiften.

För att undvika att analysera Hamlet och Tartuffe kan man roa sig med att prova byta språk på facebook till english(pirate) eller english(upside down) som är precis vad det låter som. Den första är väldigt underhållande medan den andra är mest irriterande. Detta roade jag mig med mest igår.

Eller så kan man vandra runt lite i huset och med hakan i backen titta på när min bror lämnar huset för att träna och lämnar någon random tjej kvar i sitt rum att kolla film själv medan han är och tränar. Lite som en sån där förälder som bänkar barnen framför tv:n när han ska iväg på fest eller nåt. Jag var mållös.

Eller så kan man kolla hur hetero ens spotifylista är:

 
29% HeteroAccording to the norm one of my Spotify playlists is 29% HeteroAccording to others it's just good music. Try your own at www.stockholmpride.org/spotify

 
100% HeteroAccording to the norm one of my Spotify playlists is 100% HeteroAccording to others it's just good music. Try your own at www.stockholmpride.org/spotify

Kan ju tillägga att den övre är min senaste spellista och den nedre min första. Vad hände där emellan?

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort