Chiang Mai

Nu har vi lämnat norra Thailand och Chiang Mai där vi höll på att frysa ihjäl när vi kom fram 5 på morgonen. Det är inte alls samma klimat som resten av landet. Ägnade en dag åt "Flight of the gibbon" där man flyger genom djungeln via linbanor som man hänger från i sele. Det var bara att kasta sig ut från platformen och svischa iväg genom träden. Längsta banan var 800m och i vissa fick man åka tillsammans två stycken. Riktigt kul!
Sen hoppade Matti och Emil bungyjump en dag medan jag och Christoffer cyklade runt stan och kollade på fina tempel. Får ta det där med bungyjump nån annan gång för dom tyckte i alla fall att det var skitkul och var speedade ungefär hela dagen.
Dagen efter åkte vi på klättertur till Crazy Horse klippan. Det såg ut som ett hästhuvud högst upp faktiskt. När vi kom fram till bergsväggen såg det bara helt omöjligt ut att ta sig upp för stupet men det gick, klarade t.o.m medelsvåra väggar. Mest för att guiden som säkrade mig vägrade släppa ner mig när jag tänkte ge upp haha. Och roligt var det fast man blev lite uppskrapad här och där. "Det är lätt att klättra sönder sig utan att man ens märker det" som Matti beskrev det.

Akrobatiska övningar


Emil säkrar och Matti klättrar


Christoffer i zip linen på Flight of the Gibbon

Avslutade med nedfirning uppochner 40m


Gibbonapa

Chiang Mai templet

Tempelträdgården


Kommentarer
Agnes

HEJ ANNA! :D

Ni ser ut att ha det mysigt, dö inte där borta! Kram!

2012-01-25 @ 13:42:55

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort