Lasse till Kiruna!

Idag hade jag ett riktigt Halleluja moment i skolan när jag fick syn på affischen med Lasse Lindh. Han kommer till TT på fredag och det är gratis gratis gratis!! Vilken underbar fredag jag kommer ha. Ibland händer det bra saker här i stan faktiskt och det är jag ju glad för. Nu återstår att se vem jag ska dra med mig eftersom alla verkar åka iväg i helgen.

Annars var den här dagen inte mycket att hissa upp i flaggstången. Jag slapp bara redovisa engelskaarbetet om Nya Zealand som jag inte var klar med på långa vägar. Det åtgärdades när jag kom hem.

Svenska Hjärtan- Lasse Lindh. Nostalgi!


I was thinking to myself this could be heaven or above

Jag har nu varit myndig i 3 hela dagar och det har minst sagt börjat bra. När jag kom hem från skolan på torsdagen så stod min kusin från Luleå i köket och hade kommit för att överraska mig. Jag blev jättechockad. Det blev sen middag med familjen och massa tårta.

            


På fredagen hade jag tårtkalas. Vi åt enorma mängder kakor, Carros beställning, och tårta innan vi for upp till Amanda för mer kalas och förfest. Sen blev det dags för det nästan obligatoriska krogbesöket. Jag, Sofia, Emmelie och Amanda for upp på stan och vi hade en sjukt rolig kväll trots den något bristande mängden människor. Men det avgörande är ju alltid vilka man är med. Det var en lyckad kväll, och billig för E och S bjöd på drinkar.

        tårta och carro doing something?        sjal, sudd, shotglas och fickplunta. tack för presenterna :)


Fever fever leave my heart alone...

Det var väldigt väldigt opassande att gå och bli sjuk idag. Min systers fel som blev sjuk i måndags och nu har smittat mig. Hade ont i halsen redan när jag vaknade och sen kom huvudvärken och febern senare. Tänker ändå tvinga iväg mig till skolan imorgon nerdrogad med Ipren. Det är ju födelsedag! och då får man vara frisk vare sig det passar eller inte. Jag kan ju däcka när jag kommer hem eller nåt.
Det enda jag har gjort idag är alltså att sova, frysa och kolla på tv. En mycket givande dag skulle jag inte vilja påstå.

En sak har jag faktiskt lyckats med: ladda hem Billie the Vision and the Dancers skiva. Alldeles gratis och alldeles lagligt! Det gick inte att få fram sidan för någon dag sen så jag blev glad när det fungerade nu.


Dessa jävla jävla bedragare

Hemma hos familjen Bylund är vi en aning upprörda. Anledningen är inte att det har ringt en massa arga skåningar och annat folk, utan själva anledningen till att de har ringt. Det visade sig nämligen att de trodde att min bror hade sålt iPhones till dem på blocket men skitit i att skicka dem. Så var självklart inte fallet. Men tydligen så har någon idiot använt Joels uppgifter och allt till att skaffa två olika konton och registrera två olika mobilnummer i hans namn som han sen använt till att lura folk på pengar på blocket. Kontona visade sig vara öppnade i Göteborg. Nu är polisen inkopplad och vi får hoppas att den där jäveln åker fast. Det intressanta är hur den här människan måste ha gått in på banken med falskt ID och lyckats öppnat kontona.

En lite mer positiv sak var att jag fick VG på körkortsteorin och MVG-- på matten. woho! Och skolan var för övrigt invaderad av ryssar som letade efter "the sports room". Jag förklarade vägen till gympasalen som jag antog att han menade och har nu en rysk vän. Kind of.

Pensionärskris

Idag har jag haft en sån där huslig dag. Jag har tvättat, städat, diskat och sytt (!). Försökte mig på kuddfodral och det gick helt okej förutom att jag grisade dipp på den (jag åt chips till) men det kommer nog aldrig hända igen. Och helt plötsligt steg min psykologiska ålder med ungefär 50 år. Jag kände nästan hur ålderskrämporna började sätta in.

Det hände nåt läskigt ikväll också. En man plingade på dörren när jag och Ebba var ensamma hemma. Han undrade om jag ville köpa mjukt tunnbröd. Inte så läskigt. Jag köpte lite bröd och kände mig ännu tantigare. Alltså vad är det här? Jag fyller 18 på torsdag och är som en pensionär. Får hoppas att det går över. Annars betyder det nog att jag går mot pensionärsdöden och kommer tillbringa mina sista dagar med att sticka fula ylletröjor åt mina barnbarn tills jag kvävs av ett ondskefullt garnnystan. Eller så bryter jag höften när jag ska sätta mig i gungstolen och dör av chocken.

5 dagar kvar till The Day of Freedom

Har än så länge hunnit träna med min bror och insett hur sjukt svag jag är. Mindre roligt men sen varit och shoppat presenter till mig med pappa. Inte så mycket överraskningsmoment med det men det gör inte så mycket. Har fått ett par skidor och goggles. Woho! Hann träffa både Sanna, Carro och Jim där också. Alltid är det någon. Fick min Burton-jacka igår och den hade inte kunnat vara bättre. Det är så härligt med grejer som överträffar ens förväntningar. Det gjorde min dag iaf.

Ikväll står i alla fall Robinson på schemat. Det ska bli minst sagt intressant att se vad de har för sig på den där ön och kanske främst vad det är för slags människor som har saker för sig. Jag ser fram emot en helt outstanding säsong. Förväntningarna är på topp.

Dags att övningsköra!

crapday

Jag vaknade helt klarvaken vid kvart i 7 och det verkade som att det skulle bli en relativt lätt dag, iaf morgon. Sen steg jag upp ur sängen. Inte så bra. Jag mådde inte så bra och kan jag inte garantera att jag inte kommer spy ner någon i skolan så stannar jag hemma. Det var den sämsta tänkbara dagen eftersom min mamma hade jobbat natt och skulle sova hela dagen. Eftersom jag mådde bättre när jag sovit några timmar så fick jag börja smyga mig runt i huset. Jag blev effektivt motarbetad varje gång jag passerade köket och mitt marsvin upptäckte mig. Då började hon vissla och skrika och gnälla sådär som marsvin gör när de vill ha mat. Och hon är av den högljuda sorten så jag fick proppa hela buren full med hö och hoppas att det åtminstonde skulle verka ljuddämpande ifall det visade sig att hon ändå inte var nöjd.

Sen har jag gjort matte. Hur länge som helst och hur lite som helst. Som tur var kom Ebba hem och räddade mig. Hon gjorde en perfekt imitation av ett happy sär. Storasyster var stolt, det syntes ju vart hon hade lärt sig ifrån. Sen hade vi särboxning och nyss har vi provat Joels tröjor och konstaterat att de var snygga på oss också.

Och förresten! Säsongsstart för LOST idag! Den har blivit lite jobbig men jag kan ju ändå inte låta bli att kolla. hihi


Det börjar kännas

Vi har alldeles för mycket prov just nu. Men det har vi alltid. Nog för att det iaf känns som att det har gått bra med de tre som avverkats sen i onsdags förra veckan men det känns att jag behöver en liten paus igen. Påsklovet är för långt borta, som alla lov. Nu sitter jag med körkortsteorin och tvivlar starkt på att jag ska kunna klara provet lika bra som jag hoppas. Det är nånstans kring 270 sidor man ska lära sig och man kommer inte kunna få tröstpoäng de onödiga saker man bemödat sig att lära sig och tryckt in som svar på provet fast det inte efterfrågades. På normala prov utan kryssalternativ kan man ju svara med det man kan och inte hänga upp sig så mycket på vad frågan egentligen gällde. Det går ofta att se som en tolkningsfråga eller lite jeopardy; där jag säger svaren och frågorna förhoppningsvis funkar. Det är inte så svårt.

Jag får äta lite glass nu och sen hinna sova en hel del så löser det sig nog. Det är ofta ett plus att ha huvudet i någorlunda bra skick när man ska ha det med sig det på prov. Inte för att jag nu har försökt lämna det hemma nångång men om jag inte syns till imorgon så har jag förmodligen gjort ett riktigt bra försök.


Annas special special

fyndat

Jag har storshoppat i helgen. Eller rättare sagt: min mamma har storshoppat åt mig. Det blev en jacka, ett par slalomskidor och ett överkast. Det senare anser jag vara en rätt onödig sak att äga men jag kan ju testa i alla fall. Har provbäddat min säng och det fungerade. Trodde nästan att den hade blivit resistent mot överkast och att bäddas. När vi kom hem från stan beställde jag en burton dunjacka som är en sån där jättesmart 2-in-1-jacka. Men jag behövde faktiskt båda jackorna och de var på halva priset! Jag är nog en sån där som är lite svag för jackor har jag kommit på. Ganska ordentligt också med tanke på att jag har köpt 6 jackor i olika former och färger inom loppet av ett år. Det slog mig just att det nog är lite fler än normalt. Men som sagt var så behöver jag dem ^^

               

Back to normal

Ja nu var det slut på sköna dagar och allmän lycka. Eller nej så farligt är det inte (än) men det kändes riktigt tungt i skolan idag. Jag vill tillbaka till gränsen! Hade faktiskt kunnat tänka mig att jobba där en säsong eller så, helt underbart ställe. Mitt sportlov tillbringades som sagt var för det mesta i gränsen och speciellt en dag var det så sjukt vackert. Mysmys.




      


Eftersom jag förträngt allt vad skola heter fick jag en rätt otrevlig dag då jag plötsligt kom ihåg eller blev påminnd om det ena provet efter det andra som vi kommer ha de närmsta veckorna. Att vi ska göra proven i sig kan man ju mer eller mindre skita i eftersom de bara utgör en bråkdel av den egentliga tid man kommer ägna åt förberedelser. Tragiskt tanke. Som att detta inte hade gett mig nog med självmordstankar för resten av året så visade det sig att vi skulle ha cp intervallträning på innebandyn. Jag höll på att avlida tillsammans med resten av laget och ändå fick vi höra att vi var det slöaste laget han sett. Det var kanske inte helt osant men jag ville ändå sparka honom i huvudet.

Anna vs. iTunes

iTunes har länge förpestat mitt liv. Det är det mest idiotiska program som skapats och finns nog bara till för att irritera mig. Det går inte att sätta in musik bara genom att öppna enheten för det försvinner på något mystiskt sätt. Utan man måste in genom iTunes och det tar 100 år att lägga in musik på iPoden vilket har resulterat i att jag inte fyllt den med ny musik på ca. 5 månader. Men idag hände det!  jag kunde öppna enheten "annas iPod" på det enkla sättet för jag sket i att installera iTunes. Take that Apple!


Min nya bästa vän.

      
Men min är ju asful jämfört med de jättesöta nya! Kan man inte byta skal eller nåt på dem?
Fast det är ju såklart insidan som räknas :)



Det funkade inte... Musiken fanns inte på iPoden. Fan jag hatar Apple.

so long

Den här absolut sista veckan innan ett efterlängtat sportlov har nog varit den absolut längsta på hur länge som helst. Väldigt olägligt. Den segade sig fram och jag kan knappt fatta att det fortfarande är samma vecka.
Men lovet började bra iaf. Var ute med innebandytjejerna i fredags. Vi sjöng en massa singstar men det tog emot lite eftersom det bara var ABBAlåtar. Jag fick också höra på en lång utläggning om varför Christer Sjögren är så jävla grym. J gillar, nej älskar, dansband. och hon är 16... Jag hatar dansband och ännu mer Christer Sjögren. Han kan mycket väl vara en av de personer jag skämtar oftast om. Hela han är ett skämt.


I love Europe-snyggingen

Senare slapp jag dansbandsmusiken då vi for ner till Freibercht och där fick jag förse hans gäster med mat i form av falukorv, tortillabröd och en massa ketchup. Det var också det enda som fanns i matväg.

Igår blev det tjejmiddag hon Ango med Carro, Sanna och Rebecka.  Vi lagade tacopaj och kladdkaka ochv vilka mästerkockar vi är alltså. Pajen blev mer som tacolasangepizzapaj och väldigt ostig men fortfarande god. Kladdkakan blev aldrig riktigt klar och var mer smet än kaka men vi tyckte att det dög ändå. Sen rullade vi in i vardagsrummet för en omgång TP. Carro spöade oss rätt rejält.

Men nu, anledningen till rubriken. Jag far till Gränsen imorgon med M & H för att bo i husvagn, åka skidor, gå på afterski och allt annat som hör till. Åh vad jag längtar! Får bara hoppas att det blir sjukt fint väder också.
Kommer nog tillbaka till helgen nångång.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort

Lasse till Kiruna!

Idag hade jag ett riktigt Halleluja moment i skolan när jag fick syn på affischen med Lasse Lindh. Han kommer till TT på fredag och det är gratis gratis gratis!! Vilken underbar fredag jag kommer ha. Ibland händer det bra saker här i stan faktiskt och det är jag ju glad för. Nu återstår att se vem jag ska dra med mig eftersom alla verkar åka iväg i helgen.

Annars var den här dagen inte mycket att hissa upp i flaggstången. Jag slapp bara redovisa engelskaarbetet om Nya Zealand som jag inte var klar med på långa vägar. Det åtgärdades när jag kom hem.

Svenska Hjärtan- Lasse Lindh. Nostalgi!


I was thinking to myself this could be heaven or above

Jag har nu varit myndig i 3 hela dagar och det har minst sagt börjat bra. När jag kom hem från skolan på torsdagen så stod min kusin från Luleå i köket och hade kommit för att överraska mig. Jag blev jättechockad. Det blev sen middag med familjen och massa tårta.

            


På fredagen hade jag tårtkalas. Vi åt enorma mängder kakor, Carros beställning, och tårta innan vi for upp till Amanda för mer kalas och förfest. Sen blev det dags för det nästan obligatoriska krogbesöket. Jag, Sofia, Emmelie och Amanda for upp på stan och vi hade en sjukt rolig kväll trots den något bristande mängden människor. Men det avgörande är ju alltid vilka man är med. Det var en lyckad kväll, och billig för E och S bjöd på drinkar.

        tårta och carro doing something?        sjal, sudd, shotglas och fickplunta. tack för presenterna :)


Fever fever leave my heart alone...

Det var väldigt väldigt opassande att gå och bli sjuk idag. Min systers fel som blev sjuk i måndags och nu har smittat mig. Hade ont i halsen redan när jag vaknade och sen kom huvudvärken och febern senare. Tänker ändå tvinga iväg mig till skolan imorgon nerdrogad med Ipren. Det är ju födelsedag! och då får man vara frisk vare sig det passar eller inte. Jag kan ju däcka när jag kommer hem eller nåt.
Det enda jag har gjort idag är alltså att sova, frysa och kolla på tv. En mycket givande dag skulle jag inte vilja påstå.

En sak har jag faktiskt lyckats med: ladda hem Billie the Vision and the Dancers skiva. Alldeles gratis och alldeles lagligt! Det gick inte att få fram sidan för någon dag sen så jag blev glad när det fungerade nu.


Dessa jävla jävla bedragare

Hemma hos familjen Bylund är vi en aning upprörda. Anledningen är inte att det har ringt en massa arga skåningar och annat folk, utan själva anledningen till att de har ringt. Det visade sig nämligen att de trodde att min bror hade sålt iPhones till dem på blocket men skitit i att skicka dem. Så var självklart inte fallet. Men tydligen så har någon idiot använt Joels uppgifter och allt till att skaffa två olika konton och registrera två olika mobilnummer i hans namn som han sen använt till att lura folk på pengar på blocket. Kontona visade sig vara öppnade i Göteborg. Nu är polisen inkopplad och vi får hoppas att den där jäveln åker fast. Det intressanta är hur den här människan måste ha gått in på banken med falskt ID och lyckats öppnat kontona.

En lite mer positiv sak var att jag fick VG på körkortsteorin och MVG-- på matten. woho! Och skolan var för övrigt invaderad av ryssar som letade efter "the sports room". Jag förklarade vägen till gympasalen som jag antog att han menade och har nu en rysk vän. Kind of.

Pensionärskris

Idag har jag haft en sån där huslig dag. Jag har tvättat, städat, diskat och sytt (!). Försökte mig på kuddfodral och det gick helt okej förutom att jag grisade dipp på den (jag åt chips till) men det kommer nog aldrig hända igen. Och helt plötsligt steg min psykologiska ålder med ungefär 50 år. Jag kände nästan hur ålderskrämporna började sätta in.

Det hände nåt läskigt ikväll också. En man plingade på dörren när jag och Ebba var ensamma hemma. Han undrade om jag ville köpa mjukt tunnbröd. Inte så läskigt. Jag köpte lite bröd och kände mig ännu tantigare. Alltså vad är det här? Jag fyller 18 på torsdag och är som en pensionär. Får hoppas att det går över. Annars betyder det nog att jag går mot pensionärsdöden och kommer tillbringa mina sista dagar med att sticka fula ylletröjor åt mina barnbarn tills jag kvävs av ett ondskefullt garnnystan. Eller så bryter jag höften när jag ska sätta mig i gungstolen och dör av chocken.

5 dagar kvar till The Day of Freedom

Har än så länge hunnit träna med min bror och insett hur sjukt svag jag är. Mindre roligt men sen varit och shoppat presenter till mig med pappa. Inte så mycket överraskningsmoment med det men det gör inte så mycket. Har fått ett par skidor och goggles. Woho! Hann träffa både Sanna, Carro och Jim där också. Alltid är det någon. Fick min Burton-jacka igår och den hade inte kunnat vara bättre. Det är så härligt med grejer som överträffar ens förväntningar. Det gjorde min dag iaf.

Ikväll står i alla fall Robinson på schemat. Det ska bli minst sagt intressant att se vad de har för sig på den där ön och kanske främst vad det är för slags människor som har saker för sig. Jag ser fram emot en helt outstanding säsong. Förväntningarna är på topp.

Dags att övningsköra!

crapday

Jag vaknade helt klarvaken vid kvart i 7 och det verkade som att det skulle bli en relativt lätt dag, iaf morgon. Sen steg jag upp ur sängen. Inte så bra. Jag mådde inte så bra och kan jag inte garantera att jag inte kommer spy ner någon i skolan så stannar jag hemma. Det var den sämsta tänkbara dagen eftersom min mamma hade jobbat natt och skulle sova hela dagen. Eftersom jag mådde bättre när jag sovit några timmar så fick jag börja smyga mig runt i huset. Jag blev effektivt motarbetad varje gång jag passerade köket och mitt marsvin upptäckte mig. Då började hon vissla och skrika och gnälla sådär som marsvin gör när de vill ha mat. Och hon är av den högljuda sorten så jag fick proppa hela buren full med hö och hoppas att det åtminstonde skulle verka ljuddämpande ifall det visade sig att hon ändå inte var nöjd.

Sen har jag gjort matte. Hur länge som helst och hur lite som helst. Som tur var kom Ebba hem och räddade mig. Hon gjorde en perfekt imitation av ett happy sär. Storasyster var stolt, det syntes ju vart hon hade lärt sig ifrån. Sen hade vi särboxning och nyss har vi provat Joels tröjor och konstaterat att de var snygga på oss också.

Och förresten! Säsongsstart för LOST idag! Den har blivit lite jobbig men jag kan ju ändå inte låta bli att kolla. hihi


Det börjar kännas

Vi har alldeles för mycket prov just nu. Men det har vi alltid. Nog för att det iaf känns som att det har gått bra med de tre som avverkats sen i onsdags förra veckan men det känns att jag behöver en liten paus igen. Påsklovet är för långt borta, som alla lov. Nu sitter jag med körkortsteorin och tvivlar starkt på att jag ska kunna klara provet lika bra som jag hoppas. Det är nånstans kring 270 sidor man ska lära sig och man kommer inte kunna få tröstpoäng de onödiga saker man bemödat sig att lära sig och tryckt in som svar på provet fast det inte efterfrågades. På normala prov utan kryssalternativ kan man ju svara med det man kan och inte hänga upp sig så mycket på vad frågan egentligen gällde. Det går ofta att se som en tolkningsfråga eller lite jeopardy; där jag säger svaren och frågorna förhoppningsvis funkar. Det är inte så svårt.

Jag får äta lite glass nu och sen hinna sova en hel del så löser det sig nog. Det är ofta ett plus att ha huvudet i någorlunda bra skick när man ska ha det med sig det på prov. Inte för att jag nu har försökt lämna det hemma nångång men om jag inte syns till imorgon så har jag förmodligen gjort ett riktigt bra försök.


Annas special special

fyndat

Jag har storshoppat i helgen. Eller rättare sagt: min mamma har storshoppat åt mig. Det blev en jacka, ett par slalomskidor och ett överkast. Det senare anser jag vara en rätt onödig sak att äga men jag kan ju testa i alla fall. Har provbäddat min säng och det fungerade. Trodde nästan att den hade blivit resistent mot överkast och att bäddas. När vi kom hem från stan beställde jag en burton dunjacka som är en sån där jättesmart 2-in-1-jacka. Men jag behövde faktiskt båda jackorna och de var på halva priset! Jag är nog en sån där som är lite svag för jackor har jag kommit på. Ganska ordentligt också med tanke på att jag har köpt 6 jackor i olika former och färger inom loppet av ett år. Det slog mig just att det nog är lite fler än normalt. Men som sagt var så behöver jag dem ^^

               

Back to normal

Ja nu var det slut på sköna dagar och allmän lycka. Eller nej så farligt är det inte (än) men det kändes riktigt tungt i skolan idag. Jag vill tillbaka till gränsen! Hade faktiskt kunnat tänka mig att jobba där en säsong eller så, helt underbart ställe. Mitt sportlov tillbringades som sagt var för det mesta i gränsen och speciellt en dag var det så sjukt vackert. Mysmys.




      


Eftersom jag förträngt allt vad skola heter fick jag en rätt otrevlig dag då jag plötsligt kom ihåg eller blev påminnd om det ena provet efter det andra som vi kommer ha de närmsta veckorna. Att vi ska göra proven i sig kan man ju mer eller mindre skita i eftersom de bara utgör en bråkdel av den egentliga tid man kommer ägna åt förberedelser. Tragiskt tanke. Som att detta inte hade gett mig nog med självmordstankar för resten av året så visade det sig att vi skulle ha cp intervallträning på innebandyn. Jag höll på att avlida tillsammans med resten av laget och ändå fick vi höra att vi var det slöaste laget han sett. Det var kanske inte helt osant men jag ville ändå sparka honom i huvudet.

Anna vs. iTunes

iTunes har länge förpestat mitt liv. Det är det mest idiotiska program som skapats och finns nog bara till för att irritera mig. Det går inte att sätta in musik bara genom att öppna enheten för det försvinner på något mystiskt sätt. Utan man måste in genom iTunes och det tar 100 år att lägga in musik på iPoden vilket har resulterat i att jag inte fyllt den med ny musik på ca. 5 månader. Men idag hände det!  jag kunde öppna enheten "annas iPod" på det enkla sättet för jag sket i att installera iTunes. Take that Apple!


Min nya bästa vän.

      
Men min är ju asful jämfört med de jättesöta nya! Kan man inte byta skal eller nåt på dem?
Fast det är ju såklart insidan som räknas :)



Det funkade inte... Musiken fanns inte på iPoden. Fan jag hatar Apple.

so long

Den här absolut sista veckan innan ett efterlängtat sportlov har nog varit den absolut längsta på hur länge som helst. Väldigt olägligt. Den segade sig fram och jag kan knappt fatta att det fortfarande är samma vecka.
Men lovet började bra iaf. Var ute med innebandytjejerna i fredags. Vi sjöng en massa singstar men det tog emot lite eftersom det bara var ABBAlåtar. Jag fick också höra på en lång utläggning om varför Christer Sjögren är så jävla grym. J gillar, nej älskar, dansband. och hon är 16... Jag hatar dansband och ännu mer Christer Sjögren. Han kan mycket väl vara en av de personer jag skämtar oftast om. Hela han är ett skämt.


I love Europe-snyggingen

Senare slapp jag dansbandsmusiken då vi for ner till Freibercht och där fick jag förse hans gäster med mat i form av falukorv, tortillabröd och en massa ketchup. Det var också det enda som fanns i matväg.

Igår blev det tjejmiddag hon Ango med Carro, Sanna och Rebecka.  Vi lagade tacopaj och kladdkaka ochv vilka mästerkockar vi är alltså. Pajen blev mer som tacolasangepizzapaj och väldigt ostig men fortfarande god. Kladdkakan blev aldrig riktigt klar och var mer smet än kaka men vi tyckte att det dög ändå. Sen rullade vi in i vardagsrummet för en omgång TP. Carro spöade oss rätt rejält.

Men nu, anledningen till rubriken. Jag far till Gränsen imorgon med M & H för att bo i husvagn, åka skidor, gå på afterski och allt annat som hör till. Åh vad jag längtar! Får bara hoppas att det blir sjukt fint väder också.
Kommer nog tillbaka till helgen nångång.


RSS 2.0