Back to normal

Ja nu var det slut på sköna dagar och allmän lycka. Eller nej så farligt är det inte (än) men det kändes riktigt tungt i skolan idag. Jag vill tillbaka till gränsen! Hade faktiskt kunnat tänka mig att jobba där en säsong eller så, helt underbart ställe. Mitt sportlov tillbringades som sagt var för det mesta i gränsen och speciellt en dag var det så sjukt vackert. Mysmys.




      


Eftersom jag förträngt allt vad skola heter fick jag en rätt otrevlig dag då jag plötsligt kom ihåg eller blev påminnd om det ena provet efter det andra som vi kommer ha de närmsta veckorna. Att vi ska göra proven i sig kan man ju mer eller mindre skita i eftersom de bara utgör en bråkdel av den egentliga tid man kommer ägna åt förberedelser. Tragiskt tanke. Som att detta inte hade gett mig nog med självmordstankar för resten av året så visade det sig att vi skulle ha cp intervallträning på innebandyn. Jag höll på att avlida tillsammans med resten av laget och ändå fick vi höra att vi var det slöaste laget han sett. Det var kanske inte helt osant men jag ville ändå sparka honom i huvudet.

Kommentarer
Sara

sv; jag tror nästan lite granna på det.. faktiskt :P

Joo juste ja du fyller ju år 26 mars va? eller har jag fel??

2009-03-10 @ 10:39:37
Hemsida/blogg: http://saralundback.blogg.se/
Emelie

Det är såna där grejer som får mig att aldrig vilja börja i någon sport. Kan man inte bara få spela innebandy och ha kul, liksom?

2009-03-10 @ 15:23:17
Hemsida/blogg: http://semelier.blogg.se/
rova

lol emelie :P korpen anyone? hehe. Om manvill idrotta så måste man ju vara beredd att satsa lite tid dit inte lulla omkring som att man vore sju ännu :b

2009-03-12 @ 01:26:43
Sanna

Hej!

Jag har gått till final i en fototävling så om du vill kan du gå in på http://emelieohlsson.blogg.se/2009/march/finalister-vinn-reflexskarm.html och rösta på bild nummer 4 som är min bild :)

2009-03-13 @ 12:52:38
Hemsida/blogg: http://emmotsanna.blogg.se/
Emelie

Sv: Ja just ja, det är ju ditt livs kärlek :) Det hade jag nästan glömt bort. Men han är ju grymt sexig.

2009-03-15 @ 03:36:54
Hemsida/blogg: http://semelier.blogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort